Säsongsavslutning 2010

23 SEP 2010 10:30
Söndagen den 3 oktober avslutar vi traditionsenligt säsongen med en tävling i kanot-triatlon. Efter tävlingen bjuder vi alla våra ungdomar samt funktionärer på grillunch. Därefter avslutar vi dagen med att lyssna på en föreläsning av den nyblivna VM-guldmedaljören Anders Gustafsson från Jönköping.
Samtliga klubbar i Mellansvenska Kanotförbundet samt även alla våra föräldrar är välkomna att deltaga!
  • Skapad: 23 SEP 2010 10:30

Anders Gustafsson

Plats: Kanothuset vid Björnöbron, Västerås

Samling: kl. 10.00 för tävlingsinformation, första start kl. 10.30

Distanser: H/D 12-14: paddling 1000m, cykling 3000m, löpning 500m
                   H/D 16-22: paddling 2000m, cykling 3000m, löpning 1000m
                   Föräldrar: paddling 1000m, cykling 3000m, löpning 500m

Utrustning: kajak, paddel, flytväst, cykel, cykelhjälm och löpskor

Säkerhet: obligatoriskt med cykelhjälm i samtliga klasser, flytväst enligt SKF:s tävlingsregler

Lunch: grillunch ca 12.00 bestående av hamburgare med bröd, potatissallad och dryck.
Vi bjuder samtliga tävlande från Västerås KF (även tävlande föräldrar) samt funktionärer på lunch, för övriga är kostnaden 50 kr.

Föreläsning: start ca 13.00. Anders Gustafsson pratar lite om sin sitt liv som kanotist och sitt VM-guld. Alla aktiva, ledare och föräldrar är välkomna att lyssna. Ingen anmälningsavgift.

Kostnad: 50 kr/lunch för deltagare från klubbar i Mellansvenska samt föräldrar från Västerås som inte tävlar eller är funktionärer. Lunch betalas kontant på plats.

Anmälan: anmäl dig på anmälningslistan i kanothuset eller till This is a mailto link
Ange tävlingsklass, antal tävlande från din familj samt antal som ska vara med och äta lunch.

Skribent: Per Fredin

För frågor och information