Kanotkul 2020

04 JUN 2020 15:00
Lär dig paddla kajak, bada, leka och ha massor av skoj på våra roliga sommarläger!
  • Uppdaterad: 04 JUN 2020 15:18

Du som är  9-14 år  är  välkommen att under en  vecka  lära dig grundläggande kajakpaddling vid vårt klubbhus vid Björnöbron. Lägerledare är  våra  duktiga och  välmeriterade juniorkanotister.

V 25:  15  –  18  juni  10.00  -  15.00,  kostnad  1080 kr  (780  för  VKF  medlem)

I  lägerkostnaden ingår lunch och  mellanmål, lån av kajak, paddel och  flytväst samt  medlemskap i Västerås  Kanotförening.

Säkerhet:  Flytväst är  obligatoriskt vid all paddling, vi har  en medföljande motorbåt  och  det är  ett  krav  att ert barn är simkunnigt, minst 200m.

Anmälan:  e-maila till This is a mailto link Uppge barnets namn, personnummer, adress samt ev. allergier eller annan information som är viktig för  oss  att  känna till. För  målsman ange: namn, email och  telefonnummer.

Bekräftelse  från  VKF:  När  vi fått  in er  anmälan, så  bekräftar vi alltid ert  barns deltagande, så att ni  vet  att  ni fått  plats på lägret.  Vi  skickar då  också  ut inbetalningsinformation och info till deltagare till er.

Skribent: Andreas Göransson

För frågor och information