Västerås Citysprint & Björnöloppet 2013

25 APR 2013 21:27
I sommar arrangerar racingsektionen i VKF en nationell kanottävling. Den är en deltävling i den svenska ungdoms- och juniorcupen samt en SM-deltävling i SUP. Det behövs funktionärer under tävlingsdagarna men även innan och efter tävlingarna.
Alla VKF-medlemmar är välkomna att delta i arrangemanget.
  • Uppdaterad: 06 JAN 2015 08:32

Kallelse till informationsmöte

När?

Den 6 maj kl 18:30

Var?

I kanothuset

Vem?

Samtliga medlemmar i VKF är välkomna

Varför?

I sommar arrangerar racingsektionen i VKF en nationell kanottävling över två dagar. Den är en deltävling i den svenska ungdoms- och juniorcupen samt en SM-deltävling i SUP, (stand up padling). Det blir för tredje året i följd som tävlingen arrangeras och deltagarantalet förväntas bli ca 200st.

Alla VKF-medlemmar är välkomna att delta i arrangemanget. Det behövs funktionärer under tävlingsdagarna men även innan och efter tävlingarna.

Förra årets tävling var väldigt uppskattad och är fortfarande mycket omtalad inom svenska kanotförbundet.

Var med i år och gör tävlingen oförglömlig för de tävlande, publiken, supporters, Västerås stad, VKF samt för dig.

Välkommen den 6:e maj!

/ Tävlingskommittén