Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Följ sidan "Fortsättningskurser"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Fortsättningskurser

Dessa fortsättningskurser följer Svenska Kanotförbundets paddelpass och är för vuxna och ungdomar som vill bygga på och dokumentera sin paddlingskunskap. Kursen vänder sig till dig som är medlem i VKF och har grundkunskaper motsvarande våra nybörjarkurser.

European paddle pass (EPP) är utformat tillsammans med Svenska Kanotförbundet och flera andra länder i europa. Ett innehavande av paddelpasset ger klarhet i vad man själv- och andra befinner sig i för kunskapsnivå i förhållande till paddelteknik, säkerhet och miljö. Klarar du nivån registreras du i Kanotförbundets system och får ett paddelpass/kort.

Mera information finner du på Kanotförbundets hemsida: https://www.kanot.com/Utbildning/Paddelpasset/

Våra fortsättningskurser för medlemmar är kostnadsfria, men för att erhålla ett paddelpass/kort efter examination tillkommer kostnaden till Kanotförbundet (ca 100 kr)

Ledamot: Nathalie Petersson

E-post: havskajak@vasteraskanot.se

Alla medlemmar har 15% rabatt på utrustning.

Alla medlemmar har 15% rabatt (kod erhålls efter mail till vkf@vasteraskanot.se)

Rabatt gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker.

E-post: vkf@vasteraskanot.se