God Jul & Gott Nytt År

12 DEC 2021 15:00
Alla medlemmar tillönskas en riktigt God Jul och ett 2022 med mycket paddling!
  • Uppdaterad: 12 DEC 2021 15:31

Trots pandemin har vi lyckats genomföra de flesta av våra planerade paddlingar under 2021. Våra paddlingar är ju utomhusaktiviteter med ett undantag i oktober med stugboende då vaccinering var ett krav. Vi håller tummarna för att det blir ännu mer som vanligt under 2022.

Under sommaren har våra två medlemmar Ben Strengell och Marie Eklöf genomfört Havspaddlarnas Blå Band och blivit godkända av HBB-juryn. Ett stort grattis till er bägge!

Isen på Mälaren förhindrade paddling redan i slutet av november, vilket är ovanligt tidigt. Nu får vi invänta att isen släpper sitt grepp framåt våren innan vi på nytt kan besöka vår inofficiella klubbholme Norrskär.

Om vi blickar framåt räknar vi med att i mars och april ha flera tillfällen att träna räddningsövningar med kajak i Kristiansborgsbadets bassäng. Förutsättningen är då att coronasmittan inte ska ha ökat oroväckande samt att deltagare är fullvaccinerade. Mer information kommer på hemsidan.

Många planerade turer under 2022 kommer att publiceras under första kvartalet. Säg till någon i styrelsen om ni har ideer till nya turer!

Med ovanstående julbild önskar styrelsen och tomten Ben Strengell en riktigt
 God Jul och Gott Nytt År!

Peter Sjödin
ordförande i havskajaksektionen

Ledamot: Nathalie Petersson

Alla medlemmar har 15% rabatt på utrustning.

Alla medlemmar har 15% rabatt (kod erhålls efter mail till This is a mailto link)

Rabatt gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker.