Vill du paddla men saknar egen havskajak?

13 APR 2014 09:10
Gå med i V:ås Kanotförening och hyr en kajak!
  • Skapad: 13 APR 2014 09:10

Havskajaksektionen i Västerås Kanotförening har 14 havskajaker som medlemmar kan boka och använda.

Det är allt ifrån stadiga och säkra havskajaker till lite snabbare och därmed smalare kajaker - med roder eller skädda. Vi har bara kvalitetskajaker från kända tillverkare. De är alla byggda i glasfiber och i mycket fint skick.

För säsongen 2014 har vi 4 nya kajaker - Trapper Royal, Valley Nordkapp, Trapper Como och Tahe Wind Solo. De två sista är mest lämpade för de som inte är så storvuxna - de kommer säkert att bli populära hos våra kvinnliga paddlarna. Vi har även köpt in många nya delbara och lätta kolfiberpaddlar för att matcha våra fina kajaker.

Genom att "hyrlåna" en havskajak kan du prova olika modeller i lugn och ro och se vad som passar bäst för dina egna aktiviteter.

När du tecknat medlemskap kan du betala en säsongsavgift för bara 1900 kr, som ger dig rätt att låna kajak hur många gånger du vill och varje gång upp till två dagar. Som alternativ kan du betala varje gång du bokar en kajak. I vårt bokningssystem finns du mer information om hyrkostnad och regler.

För att kunna boka våra kajaker krävs medlemskap i föreningen.

Kontakta någon i havskajakstyrelsen för mer information.