Ni har väl försäkring på era kajaker

2008-10-26 10:08
Bråvikens Kanotklubb drabbades av brand den 20 oktober 2008 och mängder av kajaker förstördes
  • Uppdaterad: 2011-03-16 19:11

Det här är naturligtvis en tragedi för Bråvikens Kanotklubb och de som fått sina kära kajaker förstörda. Vi kan nog alla förstå och sörja med dem som drabbats.

De som inte hade sina kajaker försäkrade kommer ju i ett extra besvärligt läge.

Vi i Västerås Kanotförening hoppas naturligtvis att vi ska förskonas från liknande öden, men vi vill passa på tillfället att göra klart för alla som hyr en kanoplats att:

Det ingår inte någon försäkring i hyran!

Ni bör var och en se över ert försäkringsbehov. Oftast får man teckna en tilläggsförsäkring till sin hemförsäkring (småbåtsförsäkring). Kontollera noggrannt alla regler, t.ex. max längd.

Pga branden har en diskussionstråd om kanotförsäkringar startat på www.utsidan.se

Tel: 1111111, 2222222