01 JAN 2019 10:00
Information om vad det innebär att vara medlem och hur du går till väga för att ansöka om medlemskap.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2019 10:11

Som medlem kan du delta i föreningens alla aktiviteter samt utnyttja våra bryggor och uppläggningsställningar. Du kan hyra en säker plats året runt för din kajak i våra inredda containers, som är placerade vid den nya bryggan bakom kanothuset. Det medför också tillgång till omklädningsrum med duschar och toaletter. Om du hyr kanotplats kan du också få tillgång till vårt välutrustade gym där det bl.a. finns en avancerad paddelmaskin.

Priser 2019 (kalenderår)

Enskilt medlemskap: 300 kr per år

Familjemedlemskap: 500 kr per år

Kanotplatsavgift:

• 550 kr per år för havskajak
  • 300 kr per år för racingkajak
  • 225 kr per år för forskajak
  • 750 kr per år för kanadensare
  • 400 kr per år för långtidsförvaring av kanadensare

Postgironummer: 16 43 82 - 4 (medlems- o kanotplatsavgift)

Du finner föreningen stadgar om du följer denna länk

Kontaktpersoner:

Peter Sjödin, 021-242 32, 070-532 3351(medlemskap)

Lars Fredin, 021-33 03 70, 070-361 2375 (kanotplats)

Så här blir du medlem

Sänd ett mail till: This is a mailto link

Ange följande information (för samtliga personer vid familjemedlemskap)

• Förnamn och efternamn
  • Personnummer
  • Adress
  • Postnummer
  • Hemtelefon
  • Mobiltelefon

Ange också vilken sektion du i första hand avser att delta i (racing, havskajak, fors)

För kanotplats bör du först ringa kontaktpersonen ovan

GDPR
Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här.

Föreningens övriga GDPR dokument hittar du här och här.