Följ sidan "Gästbok för er som hyr"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok för er som hyr

Här kan ni ge synpunkter på den hyrda kajaken. Kanske något som är sönder och måste lagas.

Tala gärna om vad ni tyckte om kajaken - vad som är bra eller mindre bra. Ni skulle kanske vilja ha tillgång till någon helt annan kajakmodell eller paddlar.

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 juli 2018 18:07 av Svante Lindberg

Bambu barnkajak

Jag hyrde barnkajaken Bambu idag åt min dotter Hanna (6 år). Både jag och Hanna tyckte det gick bra och var roligt att paddla. Det var hennes första egna kanot-tur. Hon paddlade bara med roder och det ganska mycket hit och dit, det kan vara en idé att börja med rodret uppfällt. Nästa gång kanske vi kan prova det. Annars en smidig och lättpaddlad kajak för barn, även medföljande paddel var lätt och bra.
/Svante Lindberg

4 maj 2014 20:32 av Göran Isberg

Synpunkt

Hej,
Hyrde en Trapper idag. Nr 1. Allt fungerade bra. Allt på plats prydligt och bra. Det enda, men det kan vara att jag är helt ny, var att ryggstödet inte fungerar så väl. Men det var så mycket annat att tänka på.
/mvh göran isberg